design örökségünk és filozófiánk

Termékeink 50 éve, változatlan formában ünnepelt skandináv dizájnikonok. Alapelveink ugyanis megmaradtak: letisztult forma és geometria innovatív funkcionalitással ötvözve.

az ötlet

Nem sokkal azután, hogy Arne Jacobsen 1961-ben megnyert egy versenyt a Dán Nemzeti Bank tervével, a VOLA A/S tulajdonosa, Verner Overgaard felvette vele a kapcsolatot, és bemutatott neki egy új típusú, falra szerelhető csaptelep koncepcióját.

Olyan kialakítást képzelt el, amelyben a keverő minden mechanikus alkatrésze el van rejtve, így csak a fogantyúk és a kifolyócső marad szabadon.
Akkoriban ez egy teljesen új koncepció volt, de Jacobsen rájött, hogy ez az ötlet az ő funkcionális tervezési megközelítésével kombinálva továbbfejleszthető.

Ezt az alapelvet szem előtt tartva született meg a ma ismert letisztult VOLA forma és funkcionalitás.

a többi már történelem

Jacobsen 1971-ben bekövetkezett halála óta Teit Weylandt, Arne Jacobsen egyik korábbi asszisztense, majd az Aarhus Arkitekterne A/S tervezési osztályának vezetője a néhai VOLA igazgatóval, Carsten Overgaarddal együtt folytatta az új termékek bevezetését.

A VOLA termékcsalád népszerűségének növekedésével vált a VOLA nemzetközi márkává, miközben megtartotta a kiváló formatervezés és funkcionalitás eredeti elveit.

fedezze fel személyesen is a vola termékkínálatot

STONECONCEPT x VOLA

Cégünk 2019 óta forgalmazza a VOLA termékeit, hiszen termékeik azt a magas fokú minőséget és stílust képviselik, amit mi is vallunk.

Szoros kapcsolatunk a VOLA-val lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleink számára exkluzív és innovatív termékeket kínáljunk, amelyek kiválóan illeszkednek az igényeikhez és elvárásaikhoz.

bemutatóterem

Tekintse meg és próbálja ki a VOLA termékeit bemutatótermünkben, ahol szakértő kollegáink állnak rendelkezésére a tervezésben és minden felmerülő kérdésben.

Cégünk különös figyelmet fordít az innovációra, így szeretnénk kiemelt lehetőséget nyújtani építészek és lakberendezők számára, hogy még jobban megismerhessék a VOLA termékeit.

rólunk írták

 

lépjen velünk kapcsolatba

és ismerje meg a VOLA termékeit személyes tanácsadásunk és tapasztalatunk által.

Kizárólagos forgalmazó
Bemutatóterem nyitvatartás
Telefonszám