Minden VOLA folyamatba beépítettük a környezetvédelmi szempontokat

A VOLA csapok gyártásában és használatában egyaránt fontos szerepet játszanak a környezetvédelmi szempontok. A felesleges anyagokat a gyártás során újrahasznosítjuk, ezáltal a természetet a lehető leghatékonyabban óvjuk.

Környezetvédelmi politika

A VOLA A/S többek között Arne Jacobsen által tervezett VOLA csaptelepeket, keverőket és tartozékokat gyárt és forgalmaz, és arra törekszik, hogy a konyhai és fürdőszobai szaniterek skandináv designjának vezető nemzetközi márkája legyen. A legmagasabb minőségű termékeket gyártjuk, figyelembe véve mind a környezeti, mind a társadalmi felelősséget.

Vízió

A VOLA minden döntéshozatalban figyelembe veszi a környezetvédelmi szempontokat. A legnagyobb figyelmet fordítjuk az újrahasznosításra és a természeti erőforrások tudatos felhasználására, valamint a boldog és biztonságos munkakörnyezet megteremtésére.

Szakpolitikai célkitűzés

Jövőképének tükrében a VOLA tiszteletteljesen kezeli a természeti erőforrásokat, mint pl

  • mindenképpen teljesíti a jogszabályi és egyéb követelményeket a környezeti kockázatok megelőzése érdekében, amelyek mellett a vállalat elkötelezte magát,
  • törekszik a legyártott egységenként felhasznált energia mennyiségének csökkentésére,
  • törekszik csökkenteni a környezetre gyakorolt hatásokat, például az ipari kibocsátást és a hulladékot.

A VOLA az ISO 9001, ISOI4001 (környezetvédelem) és ISO 45001 (munkakörnyezet) minőségi szabványok szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik.

fedezze fel személyesen is a vola termékkínálatot

STONECONCEPT x VOLA

Cégünk 2019 óta forgalmazza a VOLA termékeit, hiszen termékeik azt a magas fokú minőséget és stílust képviselik, amit mi is vallunk.

Szoros kapcsolatunk a VOLA-val lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleink számára exkluzív és innovatív termékeket kínáljunk, amelyek kiválóan illeszkednek az igényeikhez és elvárásaikhoz.

bemutatóterem

Tekintse meg és próbálja ki a VOLA termékeit bemutatótermünkben, ahol szakértő kollegáink állnak rendelkezésére a tervezésben és minden felmerülő kérdésben.

Cégünk különös figyelmet fordít az innovációra, így szeretnénk kiemelt lehetőséget nyújtani építészek és lakberendezők számára, hogy még jobban megismerhessék a VOLA termékeit.

rólunk írták

 

lépjen velünk kapcsolatba

és ismerje meg a VOLA termékeit személyes tanácsadásunk és tapasztalatunk által.

Kizárólagos forgalmazó
Bemutatóterem nyitvatartás
Telefonszám