Rólunk

A StoneConcept segítségével elérhetővé válnak az álomszerű belső és külső terek exkluzív design megoldásokkal és burkolatokkal! Küldetésünk a kiválóság, az ügyfélközpontúság, az innováció és az emberi fókusz összehangolása az építészet és dizájn területén.

rövid történetünk

A StoneConcept 2010 óta szolgálja ki ügyfeleit a világ minden pontjáról, ellenőrzött forrásból beszerzett burkolatokkal és kiegészítőkkel.

500 m2-es exkluzív bemutatótermünkkel a prémium kiszolgálást, míg 2.500 m2-es saját raktárunkkal és üzemünkkel a hatalmas választékot és gyors szállítási időt biztosítjuk.

STONECONCEPT x VOLA

Cégünk 2019 óta forgalmazza a VOLA termékeit, hiszen termékeik azt a magas fokú minőséget és stílust képviselik, amit mi is vallunk.

Szoros kapcsolatunk a VOLA-val lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleink számára exkluzív és innovatív termékeket kínáljunk, amelyek kiválóan illeszkednek az igényeikhez és elvárásaikhoz.

küldetésünk

kiválóság

A kiválóság minden tevékenységünk alapja, amely visszatükröződik a forgalmazott termékeinken, bemutatótermünkön és szolgáltatásainkon.

ügyfélközpontúság

Ügyfeleink kívánságai és elvárásai top prioritást élveznek számunkra, ezért igyekszünk kimagasló ügyfélélményt nyújtani minden találkozás alkalmával.

megbízhatóság

Folyamatosan arra törekszünk, hogy partnereinkkel karöltve a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és garanciát biztosítsuk ügyfeleinknek.

innováció

Válogatott beszállítóink, és a folyamatosan bővülő gyártóegységünk és szolgáltatásaink garantálják a magas minőséget, gyorsabb kiszolgálást, bővülő kínálatot és újabb megoldásokat.

emberközpontúság

Nemcsak ügyfeleink, hanem partnereink és kollégáink elégedettsége és jólléte is elsőrangú számunkra, így minden lépésünket az emberek igényei és kényelme felé irányítjuk.

fenntarthatóság

Minden folyamatunk során arra törekszünk, hogy megóvjuk Földünk erőforrásait. Magas minőségű és kifinomult dizájnú termékeink élettartama rendkívül hosszú, így akár generációkon át szolgálhatnak minket.

kollégáink

Gódor Roland

Tulajdonos

Gódor - Nagy Rita

Irodavezető

Markó Gábor

Vezető értékesítő, kőanyagok

Knyazovics Ágnes

Értékesítési vezető, konyhapultok

Bakos Bettina

Pénzügyi munkatárs

Zöldvári József

Műszaki vezető

fedezze fel bemutatótermünket otthona kényelméből vagy személyesen

rólunk írták

 

lépjen velünk kapcsolatba

és ismerje meg a VOLA termékeit személyes tanácsadásunk és tapasztalatunk által.

Kizárólagos forgalmazó
Bemutatóterem nyitvatartás
Telefonszám